POLEM Konya'dan yaralı polislere ziyaret

POLEM Konya'dan yaralı polislere ziyaret
 Editör
POLEM Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Atçeken ve berberindeki heyet Konya'da saldırıda yaralanan polsileri hastanede ziyaret etti.

POLEM Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Atçeken konuyla ilgii yaptığı açıklamada, " Dün saat 16.00 sıralarında İlimiz Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Yeni İstanbul Caddesi üzerinde çalıntı ve aranan 06 DZ 6051 plakalı aracı takip ederek Fırat caddesi kavşağında durdukları esnada şüphelilerin ateş ederek iki polis kardeşimizi yaralayıp, iki zanlı yaya olarak kaçarken yakalanmış olup, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı meslektaşlarımızı hastanede ziyaret ederek durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaştık.

whatsapp-image-2024-09-06-at-12-42-00.jpeg

Yaralı meslektaşlarımıza ve bütün hasta olan meslektaşlarımıza Allah'tan şifalar diliyor, olayın failleri ile Polis ve Askerimize kurşun sıkan hainlere gereken en ağır cezanın verilmesini yüce yargımızdan bekliyoruz.

whatsapp-image-2024-09-06-at-12-41-59.jpeg

Çalışma şartları ne kadar zor olursa olsun hainlere ve kanunsuzlara göz açtırmayan, gözünü kırpmadan bunlarla mücadele eden Kahraman Polisimize görevlerinde başarılar, kazasız belasız hayırlı görevler diliyoruz.

Emniyet Müdürümüz sayın Mahmut Karabulut nezdinde teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz " ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum