Polisten kaçtılar, haber muhabirine tehditler savurdular

Polisten kaçtılar, haber muhabirine tehditler savurdular
Motosikletin arkasında kasksız olarak oturan bir yolcu ise İhlas Haber Ajansı muhabirini "Dayak atarım sana, yemin ederim döverim" diyerek tehdit etti.

Eskişehir'de kask, plaka ve ehliyeti olmayan bir motosiklet sürücüsünün polisten kaçma girişimi kameralara yansıdı.

SÜRATLE KAÇAN MOTOSİKLETLİ ÇEVREDEKİLERİ TEHLİKEYE ATTI

İHA'dan alınan habere göre: olay, dün saat 15.40 civarında yaşandı. Trafik polisinin kasksız ve plakasız bir motosikletliyi kovalamaya başlamasıyla, sürücü Adalar Bulvarı’nda araç girişinin yasak olduğu bölgeye girerek kaçmaya çalıştı. Sürat yaparak çevredekileri tehlikeye atan motosikletli, bir trafik polisinin ikazı sonrası aracını sağa çekti ve İsmet İnönü Bulvarı’ndaki polis aracına götürüldü.

Polis kontrolleri sırasında, sürücünün motosiklet ehliyetinin olmadığı anlaşıldı. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak ve plakasız motosiklet sürmekten dolayı ceza verildi. Trafik ekipleri, araç kullanabilmek için 18 yaşını doldurmuş kişilerin ehliyet alması gerektiğini hatırlattı.

aw315540-01-1.jpg

MOTOSİKLETİN YOLCUSU BASIN MENSUBUNU TEHDİT ETTİ

Motosikletin arkasında kasksız yolcu olarak bulunan genç bir erkek, o sırada olayla ilgili görüntü almaya çalışan İHA muhabirini tehdit etti. Muhabir, basın kartını gösterip işini yaptığını belirtmesine rağmen, şahıs "Dayak atarım sana" diyerek tehditlerini sürdürdü ve polis ekiplerinden muhabirin görüntü çekmemesi için talepte bulundu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.