"Sistemli saldırının hedefi MHP'yi kapattırmak!"

"Sistemli saldırının hedefi MHP'yi kapattırmak!"
Gazeteci Zafer Şahin, MHP'ye yönelik sistemli bir saldırının olduğunu ve her türlü iftranın atıldığını belirterek MHP'yi hedef alanların uzunca bir zamandır "MHP kapatılsın" argümanın altını doldurmaya çalıştıklarını vurguladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, partilerini hedef alan 154 kişiyle adalet önünde hesaplaşacaklarını açıklamıştı.

'154 KİŞİYLE HUKUK ZEMİNİNDE MUTLAKA HESAPLAŞACAĞIZ'

Bahçeli, "Bazı çevreler 2024 yılının içerisinde MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. MHP olarak basın mensuplarına, değerli kardeşlerime bu gerçeği hatırlatmak isterim. Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz ama televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz ama yakın takip altındayız. Şu görmüş olduğunuz liste kimin, hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl konuştuklarını, kimlerle konuştuklarını, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir, günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikli olacaktır. 'Bizi hedef gösteriyorlar' saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz. Ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar, saldırıyorlar, iftira ediyorlar, olayları olduğundan fazla abartıyor ve saptırıyorlar. Konuşulmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar. Bütün bunları dikkate alarak sizler cevap verdiğiniz takdirde, 'Bakınız bizi hedef gösteriyor.' diyorlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir." ifadelerini kullanmıtı.

ZAFER ŞAHİN: "MHP'Yİ KAPATTIRMAK İSTİYORLAR"

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendiren Gazeteci Zafer Şahin, MHP'ye her türlü iftranın atıldığını belirterek hedefin uzunca bir zamandır "MHP kapatılsın" argümanının altını doldurmak olduğunu söyledi.

CNN TÜRK'te Göksu Öngören Özgür ile ''Ne Oluyor?'' programında konuşan Zafer Şahin, MHP'ye yönelik sistemli bir karalama itibarsızlaştırma ve kapattırma kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

Zafer Şahin, Devlet Bahçeli'nin elindeki dosyada bir insan boyunu aşacak bilgi ve belge yer aldığına vurgu yaptı.

MHP'nin FETÖ'cüleri rahatsız ettiğini ifade eden Şahin, 2011 yılından beri partinin hedefte olduğuna işaret etti.

Şahin, "MHP'nin devletten sökülüp atılması lazım" düşüncesinde olanların Sinan Ateş davası üzerinden MHP'yi kapattırmanın zemin taşlarını döşemek istediklerinin altını çizdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.