Dilan ve Engin Polat çifti yeniden gündem oldu

Dilan ve Engin Polat çifti yeniden gündem oldu
Engin Polat'a verilen 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası ertelenirken, Dilan Polat beraat etti. 6,7 milyon takipçisi olan Dilan Polat, göbek atma videolarıyla yeniden gündem oldu.

Dilan ve Engin Polat çiftinin, park meselesi yüzünden tartıştıkları komşusunu darbettikleri iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tarafların avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı, bir önceki celsede açıklanan mütalaasını tekrar etti. Müşteki avukatları, tarafların uzlaştığını ve herhangi bir şikayetin olmadığını belirterek davanın düşürülmesini talep etti. Sanıklar Dilan ve Engin Polat'ın avukatı da müvekkilleri hakkında beraat kararı verilmesini istedi.

CEZA ERTELENDİ

Davayı karara bağlayan hakim, Engin Polat'ın "gece vakti birden fazla kişi ile konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Cezayı erteleyen hakim, Engin Polat'ın 2 yıl denetime tabi tutulmasına hükmetti. Engin Polat hakkında "hakaret, "yaralama" ve "tehdit" suçlarından ise müştekinin şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düşme kararı verildi. Sanık Dilan Polat hakkında da aynı nedenle mağdur Metin S.A'ya yönelik "hakaret" ve "kasten yaralama" suçlaması düştü. Dilan Polat, mağdur Esra A'ya yönelik "tehdit" suçundan ise beraat etti.

YENİDEN GÜNDEM OLDU

Maheme kararı sonrası Dilan Polat çifti sosyal medyada yeniden gündem oldu.

untitled-3.jpg


ZEKİ BAHÇE: 40 YILLA YARGILANIP 9 AY YATMAZSAN...

Yazar Zeki Bahçe, ceza sistemindeki çarpıklığa dikkat çekerek, "Dünya Dilan ve Engin Polat çiftine güzel. 40 yılla yargılanıp 9 ay yatmazsan Tabi 40 gün 40 gece eğlenirsin" paylaşımı yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.