Çaldığı taksiyle dehşet saçtı

Çaldığı taksiyle dehşet saçtı
Durakta müşteri bekleyen ve anahtarı üzerinden bırakılan bir taksiyi çaldı.

İzmir'in Konak ilçesinde, durakta müşteri bekleyen ve anahtarı üzerinde bırakılan bir taksi çalındı.

HAREKET HALİNDEKİ ARAÇTAN ATLAYARAK KAÇTI

İHA'dan alınan habere göre: olay, birkaç gün önce sabah saatlerinde Konak ilçesinde gerçekleşti. Durakta müşteri bekleyen taksici Abdullah S., uzaktan takip eden bir şahsın, aracın arkasına doğru dolaşmasını fırsat bilerek, anahtarı üzerinde bırakılan taksiye bindiğini fark etti. Şoför, hemen koşarak müdahale etmeye çalıştı ancak şüpheliyi durduramadı.

Taksiyi kaçıran kişi, yaklaşık 1 saat boyunca İzmir'de dolaşarak trafiği birbirine kattı. Polisleri gören şahıs, şapkasını indirerek gizlenmeye çalıştı. Konak Tüneli'ne geldiğinde, ters yöne girdi. Bu esnada araç hareket halindeyken içinden atlayarak kaçmayı başardı.

Olay sırasında, başka bir taksi şoförü, içi boş taksiyi gördüğünde hemen peşinden koşarak fren yapıp durdurdu. Yaşanan tüm bu olaylar, taksinin içindeki kameralar tarafından kaydedildi. İzmir emniyeti, taksiyi çalan şahsı bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.