Camiden yangın söndürme tüpü çaldılar

Camiden yangın söndürme tüpü çaldılar
Camiden yangın söndürme tüpü çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Kelebek Çayırı Camii, hırsızların hedefi oldu. Camiden son olarak yangın tüpü çalan hırsızların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

"NESLİMİZİN GELECEĞİ HAKKINDA ENDİŞELENİYORUZ"

İHA'dan alınan habere göre: Kelebek Çayırı Camii'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları, cami cemaati arasında büyük bir öfkeye neden oldu. En son olarak camiye gelen iki hırsız, tişörtlerini çıkararak kafalarına geçirdi. Yangın tüpünü duvardan sökerek çalan hırsızlar, daha sonra bölgeden kaçtı. Hırsızlıkların önüne geçmek amacıyla caminin üst kat girişlerine kepenk yaptıran Kelebek Çayırı Camii Dernek Başkanı Necmettin Öner, "Maalesef ara ara camimizde hırsızlık olayları yaşanabiliyor. En son burada iki yangın söndürme cihazımız vardı. İki genç, yüzlerini kapatarak gelip yangın tüpünü alıp gidiyorlar. Diğer olaylarda kapıları kilitlemeye başladık, artan hırsızlıklardan dolayı. Şadırvanlarımızda da sıkıntılar yaşıyoruz, ama bizi en çok üzen şey bu gençlerin bu tür eylemlere yönelmesi. Neslimizin geleceği hakkında endişelerimiz var" dedi.

iha-20241019aw311566-5.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.