Ehliyetsiz sürücü genç kızı hayattan kopardı

Ehliyetsiz sürücü genç kızı hayattan kopardı
18 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarptığı 16 yaşındaki kız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

18 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarptığı 16 yaşındaki kız, hastanede bir hafta süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

ÇARPTIKTAN SONRA KAÇTI

İHA'dan alınan habere göre: kaza, 11 Ekim tarihinde Bursa'nın Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, babasına ait lüks pick-up ile seyir halindeki 18 yaşındaki Efe Ş., kırmızı ışığa takılmamak için hızla gitti. Bu esnada karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç kız ağır yaralanırken, sürücü olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar, yaralı kızın yardımına koşarak 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

iha-20241019aw311379-3.jpg

Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Zeynep Nas Sarıkaya, bir hafta süren tedavisinin ardından bu sabah hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi, öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'na defnedilecek.

iha-20241019aw311379-4.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.