Sokak ortasında genci vuran zanlı: "Havaya ateş ettim"

Sokak ortasında genci vuran zanlı: "Havaya ateş ettim"
İki kızın kavgasını ayırmak istediği sırada sokak ortasında ayağından vurulan gencin, kızlardan birisinin dayısı tarafından vurulduğu ortaya çıktı.

Sokak ortasında ayağından vurulan gencin, iki kızın kavgasını ayırmak istediği sırada kızlardan birisinin dayısı tarafından vurulduğu ortaya çıktı.

"HAVAYA ATEŞ ETMİŞTİM, NASIL OLDUĞUN ANLAMADIM"

İHA'dan alınan habere göre: olay, 17 Ekim'de Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, G.Ç. ve Z.B. isimli iki kız arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet Emin C. (21) kavgayı ayırmak için müdahale etti. Ancak bu sırada G.Ç.'nin dayısı Ömer S. (36) de olaya karıştı. Ömer S., kavgayı ayırmak istediği iddia edilen Mehmet Emin C.'ye tabanca ile ateş ederek ayağından vurdu. Olay anı kameralarca kaydedildi.

3453.jpg

Kısa süre sonra şüpheli Ömer S., polis ekipleri tarafından bölgeye yakın bir yerde yakalandı. Emniyetteki ifadesinde Ömer S.'nin, "Havaya ateş etmiştim, nasıl oldu bilmiyorum çocuk vuruldu" dediği iddia edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Ömer S., basın mensuplarına "Pişmanım" açıklamasını yaptı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.