Kadın kılığına giren şahıs dehşet saçtı

Kadın kılığına giren şahıs dehşet saçtı
Kadın kılığına giren şahıs, husumetli olduğu kişiyi otomatik silahla vurdu.

Esenyurt'taki galericiler sitesinde, kadın kılığına giren bir kişi, aralarında husumet bulunan birini otomatik silahla vurdu. Olayın gerçekleştiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

KADIN KILIĞINA GİRDİ

İHA'dan alınan habere göre: Olay, saat 14.00 civarında Esenyurt Gökevler Mahallesi'ndeki galericiler sitesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kadın kılığına giren şüpheli, daha önce husumetli olduğu kişiye kurşun yağdırdı. Şüpheli, saldırının ardından olay yerinden kaçarken silahını düşürdü. Silahını bıraktıktan sonra hızla uzaklaştı. Yapılan ihbar üzerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

iha-20241019aw311774-2.jpg

Güpegündüz gerçekleşen silahlı saldırı anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kadın kılığına girmiş olan şüphelinin elindeki silahla ateş açmaya başladığı ve ardından yürüyen merdivenlerden kaçarken silahını düşürdüğü görülüyor.

iha-20241019aw311774-3.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.