Polis memuruna pompalı tüfekle saldırı

Polis memuruna pompalı tüfekle saldırı
Polis memuruna izin gününde pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirildi

Antalya'nın Serik ilçesinde otomobille gelip araç içerisinden pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar, izin günündeki polis memurunu ağır yaraladı.

POLİS MEMURUNA POMPALI TÜFEK İLE SALDIRDILAR

İHA'dan alınan habere göre: Olay, saat 13.00 civarında Sanayi Sitesi’nde gerçekleşti. Şüpheli Gökhan K. adlı kişi, plakaları sökülmüş bir araçla Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Ş.’yi görünce yolun ortasında durarak, aracın arka koltuğundan pompalı tüfekle ateş etti. Bu saldırı sonucunda polis memuru Ali Ş., vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden saçmalarla yaralanarak yere düştü. Şüpheli, olayın ardından geldiği araçla bölgeden kaçtı. Polis, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

iha-20241019aw311735-6.jpg

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Ali Ş., ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Antalya’ya sevk edilen Ali Ş.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Ayrıca, olay sırasında saçmalar, sanayideki bir tamirhanede bulunan bir araca da isabet etti. Şans eseri, tamirhane çalışanları yara almadan kurtuldu.

iha-20241019aw311735-4.jpg

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, beyaz renkli bir aracın yol ortasında durduğu, bu araçtan pompalı tüfekle ateş edildiği ve yaralı polis memurunun yere düştüğü anlar yer alıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.