Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Konyalılar konser için oy vermedi

Konyalılar konser için oy vermedi

Çumra Belediyesi’nin Çumra Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı etkinlikleri bugün başladı. 29 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikler çerçevesinde 3 gün boyunca konserler düzenlenecek. 29 Ağustos (bugün) Ahmet Uçar, 30 Ağustos Üç alp Grubu ve 1 Eylül'de Aysel Yakupoğlu sahne alacak. Diğer yandan başta Çumra kavunu olmak üzere Çumra’da yetiştirilen tarım ürünlerinin de tanıtımının yapılması planlanıyor.

muhammet-kose.jpg

EN BÜYÜK TEPKİYİ ÇUMRA VERDİ

Çumra Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı etkinliğiyle ilgili Çumra Belediyesi tarafından tanıtım çalışmaları yapılır yapılmaz, toplumun pek çok kesiminden bu tür organizasyonlar için ne uygun zamanın ne de uygun zeminin olmadığı yönünde birçok tepki geldi. Özellikle Çumra halkı, ülke genelinde tasarruf tedbirleri uygulanırken, çiftçinin içinde bulunduğu zor durum malumken, Filistin başta olmak üzere İslam coğrafyasında birçok sıkıntı yaşanırken, eğlence odaklı bu tür etkinliklerin doğru olmadığını, bu organizasyon için ayrılan bütçenin daha hayırlı ve verimli işlere kullanılabileceğini dile getirdi.

MİLLİ GÖRÜŞ EŞİTTİR İSLAMİ GÖRÜŞ

Konya'nın Çumra ilçesinde seçimi kazanan Refah Partisi belediyesinin gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Milli Görüş ve İslami hassasiyetleri temsil ettiklerini iddia eden bu zihniyet, son zamanlarda yaptığı uygulamalarla bu iddialarını ciddi şekilde oy veren, vermeyen vatandaşlara kendilerini sorgulatıyor. “Milli Görüş İslami Görüş” diyenlerin gerçekleştirdiği icraatları ortada. Refah Partisi'nin neyi temsil ettiğini merak edenlere önemli bir ipucu vermek istiyorum. Nitekim parti programında veya Belediye kapsamında yer almadığı düşünülen bu tür eğlence organizasyonlarına ağırlık verilmesi, bu partiye verilen görevi gözler önüne seriyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR