Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

ŞAPKA DÜŞTÜ...!

ŞAPKA DÜŞTÜ...!

Deplasmanda Bodrumspor'a 3-1 kaybeden Konyaspor'da moraller dibe vurdu. 3. haftada 2. yenilgi ile teknik açıdan sürekli kurgusal ve kadrosal değişikliklerde adeta şapka düştü kel göründü..!

Stoperde Adil'in yanına Damjanovic ve sağ bekte son transfer Boranijasevic sağ kanatta da Ndao'nun yerine Yusuf Erdoğan sol kanatta da Pedrinho ile başlayan Ali Çamdalı hoca sanırım eldeki kadroya göre en uygun 11 ile başladı diye düşündük aslında..

Lakin herkes yerini yadırgadı sanırım ki ne kanatlar çalıştı ne orta sahada üstünlük kurulabildi..

Konyaspor da Bodrumspor da o kadar çok pas hatası yaparak başladılar ki ilk 25 dakika tam bir orta saha keşmekeşi şeklinde geçti kimse ceza sahalarına dahi giremedi..!

Öyle ki o orta sahalar birbirine üstünlük kurmak isteyip dururken tatsız tuzsuz yani zevksiz bir futbol izletti her iki takım da ta ki 28. dakikaya kadar. Bu dakikada gereksiz bir şekilde ayağından topu açan Damjanovic'in sebep olduğu kornerde Adil adeta rakip forvet gibi kafayı vurdu topu kendi ağlarına gönderdi deplasmanda 1-0 mağlup duruma düşürdü..

İlerleyen dakikalarda Adil bir gol de rakip ağlara bırakmaya çok yaklaştı ama vurduğu top direğin dibinden auta gitti..

40. dakikada Bodrumspor farkı 2'ye çıkaran golü ağlara gönderdi Konyaspor daha çok topla oynamaya başladığı baskı kurmaya çabaladığı dakikalarda hiç beklemediği bir skorla karşı karşıya kaldı şok oldu..

İlk yarının uzatma dakikalarında Pedrinho ilk hafta olduğu gibi olağanüstü bir frikik golüne daha imza attı ve ilk yarının skorunu ilan etti.

2. yarıya stoper Damjanovic'i kenara alarak başlayan Teknik Direktör Ali Çamdalı Boateng'i orta sahaya aldı, stopere de Jevtovic'i görevlendirdi..!

Aynı ilk yarıda olduğu gibi bu yarıya da kanatlar işlemez bir halde başladı Konyaspor hatta solundan o kadar baskı gördü ki Slowik 53'te gol çıkardı topu üst direğin altından parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

İlerleyen dakikalarda baskısını artırmaya çalıştı Konyaspor ama kalesinde de tehlikeler gördü, Yusuf ve Aleksic çıktı Ndao ve Melih oyuna alındı. Bu değişiklikler Konyaspor'u daha derli toplu oynatırken tek eksik goldü..

Son bölümlerde iyice kapanan Bodrumspor, Konyaspor'u durdurmak için herşeyi yaptı.

79'da Oğulcan da yerini Emrehan Gedikli'ye bıraktı tüm kozlarını oynayan Konyaspor adeta ablukaya aldı rakip ceza sahasını.

Sadece kontra kovalayan Bodrumspor amacına 85'te ulaştı. Konyaspor ceza sahası içerisinde Guilherme'nin müdahalesine VAR müdahalesi geldi pozisyonu izleyen hakem de Konyaspor'un puan umutlarını bitiren penaltı kararını verdi. Kullanılan penaltı skoru 3-1'e getirdi.

Hiç hesapta olmayan beklenmeyen skorla deplasmandan eli boş döndü Konyaspor..

Ders çıkarılması gereken çok konu var elbette en başta Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın şapkayı önüne koyması gerekiyor..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR