Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Meta

Meta

Konya Büyükşehir Belediyesi, kamu kurumlarına ve ve özel sektöre kurumsal iletişim eğitimi verdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, "Devlet Kurumları ve Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için META Kaynak Merkezi Eğitim Programı" kapsamında önemli bir eğitim programına ev sahipliği yaptı. Programda, Konya'da faaliyet gösteren kamu kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşların sosyal medya mecralarını yöneten sorumlularına, Kurumsal İletişim Eğitimi verildi.

muhammet-yazi-001.jpg

Eğitim programına, Meta Türkiye Kamu Ortaklıkları Müdürü Burak Karagöl de katılarak katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Yoğun ilgi gören programda, günümüzde kurumlar için büyük önem taşıyan sosyal medya kullanımıyla ilgili birçok önemli konu ele alındı.

Eğitim Programında Ele Alınan Konular

Sosyal Medya Kullanımı

Sosyal medyanın kurumlar için önemi, farklı platformların işleyişi ve etkili kullanım stratejileri

Sosyal Medyada Dil Kullanımı ve Üslup

Kurumsal kimliğe uygun dil kullanımı, etkili ve saygılı iletişim kurma teknikleri

Bilgi Notu ve Basın Bülteni Hazırlama

Etkili bilgi notu ve basın bülteni hazırlama teknikleri

Video ve Görsel Kullanımı

Sosyal medyada görsel içeriklerin önemi, etkili video ve görsel hazırlama teknikleri

Eğitimin Önemi

Bu eğitim programı, kamu kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşların sosyal medya mecralarını daha etkin kullanmalarına ve kurumsal iletişimlerini geliştirmelerine katkıda bulunmayı amaçladı. Eğitim kapsamında verilen bilgiler, kurumların hedef kitleleriyle daha iyi iletişim kurmasına, kurumsal imajlarını güçlendirmesine ve kamuoyunda daha şeffaf bir şekilde yer almasına yardımcı olacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür eğitim programları düzenlemesi, Konya’nın kamu kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarının gelişmesine ve modernleşmesine önemli katkılar sunacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR