Tülay Gizem Başar

Tülay Gizem Başar

Alçı ve ROK davası çok su götürecek!

Alçı ve ROK davası çok su götürecek!

Geçtiğimiz Ekim ayında boşanan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında sular bir türlü durulmuyor. Nevşin Mengü'ye konuşan Nagehan Alçı, eski eşiyle ilgili inanılmaz iddiaları gün yüzüne çıkardı.

Bu ayrılık yaşandığı günden bu yana gündem olurken Nagehan Alçı’nın Nevşin Mengü’nün programına katılması ile bir kez daha gündem oldu.

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü'nün programına konuk olarak yaşadıklarını dile getirdi. Gazeteci Nagehan Alçı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın öfke problemleri yaşadığını söyleyerek "Sen beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın yani korkunç hakaretler mesajlar yani, çocuklar olunca yani zaman zaman fiziksel şiddet" dedi.

Hepimiz şaşırarak o anları izledik…

Alçı,"Çok para kazandı yalı filan bütün bunlar da aslında bunlar biraz Rasim'in çizmek istediği imajdı. Benim kazandığım parayı ilk günden elimden alıyordu" dedi.

Nagehan Alçı denilince aklım hep boğazda yalısı var sözleri gelir…

Fakat Nagehan Alçı bunu da kendi tarafından açıkladı.

Bunun sebebi ise üniversite yıllarımızda iletişim fakültesinden bir hocamız Nagehan Alçı ile sınıf arkadaşı olduğunu söylemesinden başlamıştı.

Hocamız bu meslekte bir gün ya boğazda yalınız olur ya da başka meslekleri yirmi beş yaşınızdan sonra öğrenip asgari ücrete çalışırsınız demesi ile yer edindi…

Aslında dönüp bakıldığında bu zenginliklerin arkasında büyük mutsuzluklarında barınıyor olabileceğini Nagehan Hanım gözlerimizin önüne serdi.

Olayın iki taraf içinde doğruluğu yanlışlığı elbette vardır.

Hiçbir konu tek taraflı dinlenilerek karar verilmez. Hele de ikili ilişkilerde…

Fakat bunca yaşanan olaylardan sonra insanların sosyal medya yorumları akla mantığa sığmaz olmuş.

Kimileri yanlış bilenen feminizmin ardına düşmüş Rasim Ozan Kütahyalı’yı yerden yere vuruyor kimileri Nagehan Alçı’nın neler yaşadığını bilmeden onu suçluyor.

Bu durum eminim daha çok su götürecek. Çünkü biz toplum olarak ne ikili ilişkilerin biteceğine ne de bunu saygı çerçevesinde yapabileceğimize kesinlikle inanmıyoruz.

Taraflar sürekli birbirini eleştirecek. Birileri taraf tutacak. Bir kesim ise bilmeden okumadan, dinlemeden yargılayacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Tülay Gizem Başar Arşivi
SON YAZILAR