Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Savaşı, ölmekten korkmayanlar kazanır

Savaşı, ölmekten korkmayanlar kazanır

HAMAS lideri, Filistin halkının ön cephesindeki kahraman İsmail Heniye İsrail’in alçak suikastı sonucu şehit edildi. İsmail Heniye, bizim, hepimizin, Filistin halkının, Arap halklarının, gelişen dünyanın ve dünyada huzur, barış isteyen, bağımsız yaşamak isteyen, özgür yaşamak isteyen bütün insanlığın şehididir. Bu suikast, İsrail’in çaresizliğidir. Başaramadılar. Filistin’i teslim alamadılar. Gazze’yi ele geçiremediler. İsrail bu savaşı kaybetmiştir. ABD ve İsrail’in, bu suikastle, Filistin zaferinin önüne geçme şansları yoktur. Tersine, Heniye’nin şehit edilmesi, kahraman Filistin halkının, Gazzelilerin ve yedi iklimde ABD-İsrail’e teslim olmayanların kararlılığını daha da güçlendirecektir.

muhammet-kose-001.png

HENİYE İNSANLIĞIN ŞEHİDİDİR FİLİSTİN ZAFERİNİ DURDURAMAZSINIZ

Filistinliler, ölmekten korkmuyor. Heniye, torunlarını, çocuklarını şehit verdi, şimdi kendi canını Filistin’e ve insanlığa feda etti. Gazzeliler de, çocukları, gençleri, kadınları, ölmekten, şehit olmaktan korkmuyor. ABD ve İsrail’in, tanklarına, toplarına, on binlerce askerine, üstün teknolojilerine karşı Filistinliler, Gazze’de insanlığın ön cephesinde kahramanca bir mücadele veriyor ve zafere ilerliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR