Tülay Gizem Başar

Tülay Gizem Başar

Gururlar ile Yusuf Dikeç…

Gururlar ile Yusuf Dikeç…

Milli sporcumuz Yusuf Dikeç’in başarısı Dünya çapında gündem olurken hakkındaki güzel yorumların da ardı arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada güzel yorum bulmanın sıkıntısından bahsetmiştim. Fakat Yusuf Dikeç’in başarısı bir nebze olsun yüreğimize su serpti.

Dünya’nın dört bir yanından profesyonel atış hareketi ve başarısı ile Türkiye’den söz ettirdi.

Yusuf Dikeç, Paris 2024'te Atıcılık 10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım Finali'ne yükselmişti. Sırbistan karşısında mağlup olan Dikeç ve Tarhan, gümüş madalya kazanmıştı.

Gururlanmamak elde değil…

Bu başarının yanı sıra Elon Musk ile olan samimiyeti de dikkat çekti.

Geçen cumartesi X hesabı açan Dikeç, Musk'ı etiketlediği paylaşımında, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" diyerek İstanbul'a davet etti.

Bu davete Elon Musk’tan yanıt gecikmedi.

Musk, “İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden biridir” şeklinde paylaşımda bulundu.

Deyim yerindeyse aralarından su sızmıyor.

Sahibi olduğu X üzerinden Yusuf Dikeç'in davetini kabul ettiği diyalogla gündem olan Elon Musk'tan bir paylaşım daha geldi.

Elon Musk'tan da Yusuf Dikeç'in yapay zekayla oluşturulmuş bir videosunu paylaştı. Yorumsuz paylaştığı videoya pek çok beğeni ver yorum geldi.

Yusuf Dikeç, gerçekleştirdiği başarısı bir yana sosyal iletişimi ile de kalpleri kazanmaya devam ediyor.

Yusuf Dikeç’in davetine katılmayı planlayan Elon Musk ile aralarında nasıl bir diyalog gelişecek merak içerisinde bekliyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Tülay Gizem Başar Arşivi
SON YAZILAR