Tülay Gizem Başar

Tülay Gizem Başar

Olumlu yorum aranıyor!

Olumlu yorum aranıyor!

'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan sanatçı, Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süre Almanya'da Schmieder Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi görmüştü.

Kenan Işık'ın tedavisi evinde devam ediyordu.

Yıllardır Kenan Işık uyanınca ülkenin haline çok şaşıracak denildi. Artık bu sözlerde rafa kalktı…

Beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan Kenan Işık, 29 Temmuz sabahı İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Pek çok kişi tarafından yorumlar yapıldı. Sosyal medyada genelde olumlu yorum bulmak çok zordur.

Fakat Kenan Işık’ta fark ettiğim üzere yorumların yüzde doksanı çok olumluydu. Ölünün arkasından zaten kötü konuşulmazdı diyebilirsiniz. Fakat ülkemizde bu düşünce pek kalmadı.

İnsanların kalbi o kadar betonlaşmış durumda. Artık birileri üzülecek mi, ailesi kırılacak mı diye bir düşünce yok.

Hakkımızmış gibi her önümüze geleni yıpratarak eleştiriyoruz. Kimi insanların parasını kimi insanların bu parayı nasıl kazandığını kiminin ise yaşam tarzını…

Kesinlikle bu yıpratıcı hareketlerin bir gün bize de yapılacağını tahmin etmiyoruz. Bizler dikkat etmediğimiz için artık gelecek nesilde etmiyor.

Küçücük çocukların en büyük sorunu haline geldi belki de bu yıpratıcılık.

‘Akran zorbalığı’ bu kavramı duymuşsunuzdur. Çocuklarımızın büyük belası oldu. Pek çok aile arkadaşları dalga geçecek onu zorbalayacak diye çocuklarını okula göndermekte zorlanıyor.

Bu konun sahiplerinden biri de benim. İkiz kız kardeşlerim cana yakın arkadaş canlısı ve birazda hata etmişiz ki kötülükten uzak iki çocuk. Bu sebeple arkadaşları arasına kırılmaktan hiç esirgenmiyorlar iyi niyetleri sürekli suistimal ediliyor.

Bu sebeple çoğu kursa okula gönderirken zorluklar çekiyoruz. Her duyduğumuz kelime arkadaşlarımız bizi yargılıyor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Tülay Gizem Başar Arşivi
SON YAZILAR